Konštrukcie
Autor: BVK-PRO
Dátum pridania: 01.06.2023

BVK-PRO, S.R.O.– STABILNÝ PARTNER NA TRHU OBČIANSKEJ A PRIEMYSELNEJ VÝSTAVBY

blog image

Naša divízia oceľových konštrukcií v roku 2020 dokončila výrobnú dokumentáciu oceľových konštrukcií na projekte EPERIA II – druhá etapa výstavby obchodného centra v Prešove.

Dielenskú dokumentáciu sme pripravili na základe realizačného projektu, ktorú zabezpečila spoločnosť OBERMEYER HELIKA s.r.o.

Za výrobu a dodávku oceľovej konštrukcie bol zodpovedný náš partner a objednávateľ WINFER spol. s.r.o.

Stavebný model bol vytvorený v programe Tekla Structures. Zložitosť modelu je zjavná z veľkého počtu prvkov, z ktorých sa skladá: 28 309 jednotlivých a 2 609 hlavných dielcov. Celkový počet montážnych výkresov je 78 kusov. Pri montáži bolo použitých 16 000 skrutiek.

BVK-PRO, s.r.o. zabezpečuje komplexnosť dodávky projektového riešenia stavby z hľadiska nosnej konštrukcie a rovnako pre konštrukcie základov pod technológie aj v náročných geologických či technologických podmienkach. Samozrejmosťou je pre nás intenzívna vzájomná komunikácia s investorom v súčinnosti so všetkými účastníkmi projektovania či realizácie.

Významnými partnermi sú pre nás popredné architektonické firmy, developeri a investori, realizačné a výrobné firmy, pre ktoré spracovávame realizačné projekty a výrobné dokumentácie nosných konštrukcií.

Ing. Ádám Varga
konateľ spoločnosti

bvk-pro bvk-pro bvk-pro

Zdielať článok:
FB IN

AKTUALITY Z NÁŠHO SVETA

Buďte vždy informovaní o najnovších trendoch a tipoch v oblasti statiky a v stavebnom priemysle.
Všetky články

ODOBERAJTE
NÁŠ NEWSLETTER

A zostaňte informovaní ohľadom noviniek z nášho sveta
Vytvorené digitálnou agentúrou Wink & Nod
www.bvk-pro.com © 2023